Help running Worms 1 in WinUAE!

For Boggy B and his mates. If they existed, of course.

Moderator: Dream17 Staff

Post Reply
User avatar
Muzer
Newbie
Posts: 47
Joined: Mon May 09, 2005 8:26 pm

Help running Worms 1 in WinUAE!

Post by Muzer » Mon Feb 05, 2007 9:18 pm

OK, I used the IPS file on here, got it set up, realised canofworms hadn't made a config for it, used defaults for Amiga 1200 and Amiga 600, Started game, typed in codes, selected english, started game with teams... Software error!!!! ARGH!!!!!
With thanks to XxDangerxX and Aku 13 for the Av!

User avatar
Squirminator2k
Dream17 Founder
Posts: 573
Joined: Mon Feb 28, 2005 2:07 pm
Location: Los Angeles, CA
Contact:

Post by Squirminator2k » Mon Feb 05, 2007 10:40 pm

I had that problem until very recently. I was also having problems with WormsDC which would run, but crash. I've attached a config file, give it a shot and let me know if it works.

Note: The screen size is irregular but is as close to a full-screen resolution as is feasible. I don't know if your graphics card supports it, if not then just notch it up to 800x600.
Attachments
Worms.zip
Config file for WinUAE, both Worms and WormsDC should work in this.
(2.32 KiB) Downloaded 336 times
PortsCenter - Gaming's forgotten history. A show all about unique video game ports.

Post Reply